• 020 754 2350

Kotona kristinuskossa

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Kuula Kari
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Kirjapaja
Saatavuus Saatavana
Formaatti nid. 270 s.

Kotona kristinuskossa

Kirja kristinuskosta kiinnostuneelle etsijälle ja pohtijalle, joka haluaa tietää, mistä kristinuskossa oikein on kysymys ja miten ajatteleva ihminen voi uskoa.

TAI
27,80 €

OVH: 30.90 €

Tuotenumero: 9789522472861

Saatavuus: Varastossa


Kristinuskon opinkappaleet ovat kuin taivaankappaleet avaruudessa: jossain siellä kaukana eivätkä ainakaan pilvisellä säällä kovin selkeästi näkyvissä.

Kari Kuula tarttuu uudessa teoksessaan uskonnon ja arkijärjen suhteeseen. Hän käy kristinuskon keskeiset näkemykset läpi selkeästi ja ymmärrettävästi. Teoksessa pohditaan uskomisen mahdollisuutta maailmankatsomuksellisten haasteiden keskellä.

Kirja sopii kristinuskosta kiinnostuneelle etsijälle ja pohtijalle, joka haluaa tietää, mistä kristinuskossa oikein on kysymys ja miten ajatteleva ihminen voi uskoa.

Viime vuosina on ilmestynyt sekä kristinuskon mielekkyyttä kyseenalaistavia että sitä puolustavia kirjoja. Uskomisen mahdollisuuksista on julkaistu vähän kotimaista tietokirjallisuutta. Kari Kuulan kriittinen ja samalla omakohtainen teos paikkaa tätä puutetta.


Teologian tohtori Kari Kuula on kuopiolainen pappi ja Helsingin yliopiston Uuden testamentin eksegetiikan dosentti. Hän on kirjoittanut useita tietokirjoja Raamatusta ja kristinuskosta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä