• 020 754 2350

Kohtaamisia lapsiperheissä - Menetelmiä perhetyöhön

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Vilén Marika, Seppänen Paula, Tapio Nina, Toivanen Riikka (toim.)
Julkaisuvuosi, julkaisija 2010 Kirjapaja
Formaatti nid. 259s

Kohtaamisia lapsiperheissä - Menetelmiä perhetyöhön

Vanhemmuuden tukeminen, perheen toimintakyvyn vahvistaminen sekä syrjäytymisen ehkäiseminen korostuvat aikana, jolloin taloudellinen epävarmuus ja huoli työpaikoista rasittavat perheitä ja kuluttavat voimavaroja.
TAI
35,10 €

OVH: 39.00 €

Tuotenumero: 9789516079939

Saatavuus: Varastossa


Vanhemmuuden tukeminen, perheen toimintakyvyn vahvistaminen sekä syrjäytymisen ehkäiseminen korostuvat aikana, jolloin taloudellinen epävarmuus ja huoli työpaikoista rasittavat perheitä ja kuluttavat voimavaroja. Tällöin saatetaan tarvita erilaisia tukitoimia, esimerkiksi kuntien, seurakuntien ja järjestöjen tarjoamaa perhetyötä. Perhetyön tavoitteena on tarjota perheille apua ja tukea silloin, kun lasten kasvatukseen, parisuhteeseen ja vanhemmuuteen tai perhe-elämään liittyy pulmia. Ongelmien sijasta perhetyössä korostetaan perheiden voimavaroja.


Kohtaamisia lapsiperheissä on käytännönläheinen teos, joka tarjoaa työkaluja perheiden tukemiseen perhetyötä tekeville ja sitä opiskeleville. Teokseen on koottu perhetyön menetelmätietoutta ensimmäistä kertaa yksiin kansiin. Teoksessa käsitellään mm. vanhemmuuden tukemista sekä tarjotaan välineitä vuorovaikutuksen tukemiseen lapsiperheissä.


Kirjan ovat toimittaneet psykologi Marika Vilén, pastori ja psykoterapeutti Nina Tapio, sosionomi (YAMK) Paula Seppänen ja psykologi, psykoterapeutti Riikka Toivanen. Kirjoittajaryhmä koostuu perhetyön ammattilaisista, opettajista ja tutkijoista. Kirjan on kuvittanut Anita Polkutie.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Reformaation naisia

Reformaation naisia

19,90 €
Ajatuksena oranssi

Ajatuksena oranssi

6,00 €
Kasvatuspsykologia

Kasvatuspsykologia

44,10 €