• 020 754 2350

Kirsikankukkien vuodet

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Vesterinen Ilmari
Julkaisuvuosi, julkaisija Kustannus Oy Arkki
Formaatti sid. 550s

Kirsikankukkien vuodet

Kiehtova elämäkertateos kertoo harvinaisen suomalais-japanilaisen rakkaustarinan 1900-luvun alusta.
TAI
4,00 €

OVH: 25.00 €

Tuotenumero: 9789516185791

Saatavuus: Varastossa


Tarjous. Normaalisti 25e. Kiehtova elämäkertateos kertoo harvinaisen suomalais-japanilaisen rakkaustarinan 1900-luvun alusta.

Tadao (Daniel) Watanabe oli suomalaisten Japanin-lähetyksen ensimmäisiä hedelmiä. Hän tuli Suomeen 1907 kouluttautuakseen lähetystyöntekijäksi. Japaniin paluunsa kynnyksellä hän tutustui musiikinopiskelija Siiri Pitkäseen. Jo muutaman kuukauden kuluttua nuoret avioituivat ja pian häiden jälkeen lähtivät Amerikan kautta Japaniin.

Siirin ja Tadaon tarina kerrotaan heidän omien kirjeittensä ja muiden dokumenttien valossa. Kirjeistä avautuu elämä kolmella mantereella: Suomessa, Amerikan-suomalaisten keskuudessa Michiganissa sekä Japanissa. Kirja avaa ainutlaatuisella tavalla näkymiä myös suomalaiseen lähetystyöhön sekä aikakauden sosiaaliseen ja kulttuuriseen elämään.

Siirin ja Tadaon vanhemmasta pojasta Chujosta tuli kansainvälisesti tunnettu toimittaja ja uutismies; nuorempi, Akeo, nousi maailmanmaineeseen orkesterinjohtajana.

Kirjoittajasta: Ilmari Vesterinen on Jyväskylän yliopiston kulttuuriantropologian professori ja Helsingin yliopiston dosentti, joka on perehtynyt mm. japanilaiseen kulttuuriin. Hän on julkaissut useita teoksia ja saanut Tieto-Finlandian kunniamaininnan v. 1994.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Spiritualiteetin käsikirja

Spiritualiteetin käsikirja

5,00 €
Pietarin poluilla

Pietarin poluilla

5,00 €
Turku - Ikikaunis, kuvateos

Turku - Ikikaunis, kuvateos

15,50 €
Toivon portit, Siion-kronikka 1

Toivon portit, Siion-kronikka 1

4,00 €
Ex-muslimi

Ex-muslimi

8,00 €