• 020 754 2350

Kirkon viikkomuistio 2017, punaiset

Lisää kuvia

Kirkon viikkomuistio 2017, punaiset

Tuotenumero: 6418132001002

33,90 €
Pystyrakenteinen suosittu A5-kokoinen viikkomuistio vuodelle 2017, jossa koko viikko on samalla aukeamalla - punaisilla pujotuskansilla, kynäpidikkeellä ja lisätaskuilla.
TAI

Saatavuus: Varastossa


Pystyrakenteinen suosittu A5-kokoinen viikkomuistio vuodelle 2017, jossa koko viikko on samalla aukeamalla - punaisilla pujotuskansilla, kynäpidikkeellä ja lisätaskuilla. Jokaisena viikonpäivänä on runsaasti tilaa päivittäisille merkinnöille - myös viikonloppuisin. Kalenteri sisältää pyhäpäivän tiedot ja laajan kirkollisen tietopaketin.


Seurakunnan työntekijöiden käyttöön suunnitellut vuosikalenterit ottavat huomioon seurakuntatyön erityistarpeet ja ne on suunniteltu kovaan käyttöön. Mallisto perustuu ympäristöä säästävään vuosipakettikäytäntöön, ja ympäristötekijät on mahdollisuuksien mukaan otettu huomioon myös materiaalinvalinnoissa. Kirkolliset vuosikalenterit ovat tehokkaita apuvälineitä työn ja vapaa-ajan organisointiin. Viikkoaukeamien taitossa on huomioitu seurakuntien viikonlopputyön vaatimukset. Kalenteriin voi luottaa vuoden kaikkina päivinä.


Kaikissa kalentereissa on erityisesti seurakuntatyöhön toimitettu kalenteriosuus, josta löytyvät pyhäpäivän tiedot raamatunteksteineen, tiedot liturgisista väreistä, virsistä ja kynttilöiden määrästä. Jokaisessa mallissa on myös laaja kirkollinen tietopaketti - etu, jota ei muista kalentereistä löydy. Reformaation merkkivuonna kalenteri sisältää kirkkovuoden aiheeseen liittyvän Martti Lutherin mietelmän.

Lisätiedot

Lisätiedot