Kirkon ihmeellisimmät tarinat - Parhaat jutut kristinuskon jokaiselta vuosisadalta

21,10 € OVH: 27,90 €
Tilattavissa
SKU
9789523544598

Kirkon ihmeellisimmät tarinat - Parhaat jutut kristinuskon jokaiselta vuosisadalta

 

Kirkon 2000-vuotista historiaa keritään auki 20 henkilön kautta jotka jättivät pysyvän merkin historiaan: tomera eläkeläistäti Helena kaivoi esiin Jeesuksen haudan, paavi Urbanus puhui Euroopan ristiretkille ja Martti Luther joutui ukosmyrskyyn... 

Kirkon ihmeellisimmät tarinat vie lukijansa kiehtovalle matkalle kirkon 2000-vuotiseen historiaan. Kirkon tarinaa keritään auki 20 henkilön kautta, joista kukin eli eri vuosisadalla ja jätti pysyvän merkin historiaan: Tomera eläkeläistäti Helena kaivoi esiin Jeesuksen haudan, paavi Urbanus puhui Euroopan ristiretkille ja Martti Luther joutui ukkosmyrskyyn. Nämä kaikki ovat vaikuttaneet nyky-Suomeen saakka.

Eero Hietala ja Heikki Rusama puhaltavat eloon tarinoita, joihin on vuosien saatossa sekoittunut niin faktaa kuin legendaakin. He heittäytyvät lukijan kanssa löytöretkelle, jota värittää aito ihmettely. Käy ilmi, että kirkko ei ole koskaan elänyt parasta aikaansa, mutta sen keskiössä ovat aina olleet tavalliset ihmiset, jotka tekevät ihmeellisiä asioita.

 

 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Eero Hietala, Heikki Rusama
Formaatti Sid. 256 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Kirjapaja
Copyright 2019