Urheilijat maineen poluilla - Kiveen hakatut

33,20 € OVH: 36,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522472236
Urheilijat maineen poluilla kertoo nimekkäistä suomalaisista urheilijoista.
Pirtukuningas, viimeinen patruuna, öykkäri ja herrasmies. Mainetta on monenlaista. Urheilijat maineen poluilla kertoo nimekkäistä suomalaisista urheilijoista. Heidänkään elämänsä ei kuitenkaan ole ollut pelkkää urheilua, vaan myös paljon muuta. Kirjassa etsitään ihmistä julkisen maineen takaa. Jotkut ovat itsekin olleet maineensa vankeja, jotkut on suuri yleisö jo lähes unohtanut ja joistakin on tullut legendoja. Kaikkien tarina on ainutlaatuinen ja mielenkiintoinen.


Kirja on osa suosittua Kiveen hakatut -sarjaa, jossa käsitellään edesmenneitä suomalaisia urheilijoita ja urheilun taustavaikuttajia, ihmisiä, jotka ovat teoillaan tuoneet mainetta ja kunniaa kansakunnallemme. Kirjoittajat käsittelevät kohteitaan inhimillisesti ja kunnioittavasti kipeitäkään asioita väistämättä.


Arto Teronen on YLE Urheilun tuottaja ja Jouko Vuolle toimittaja. Tekijät ovat tehneet Kiveen hakatut -radiosarjaa Yleisradiolle. Ohjelmat ovat saaneet suuren suosion, ja tekijät ovat saaneet paljon palautetta. Kiveen hakatut -kirjasarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Kiveen hakatut (2009) ja Suomalaisia urheilijakohtaloita (2010).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Teronen Arto, Vuolle Jouko
Saatavuus Heti saatavana
Formaatti sid. 266 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Kirjapaja
Copyright 2019