Taistelua ja tulkintaa - Raamatuntutkijan tarina

Tarjoushinta 10,90 € Norm. hinta 37,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522881328
Merkittävän uran professorina ja kansainvälisesti arvostettuna raamatuntutkijana tehnyt Heikki Räisänen palaa muistelmateoksessaan yliopistomaailmaan, maailmankatsomuksensa muotoutumisen ja kansainvälisen menestyksen vuosiin.

Teologian tohtori Heikki Räisänen on tehnyt merkittävän ja värikkään uran professorina ja kansainvälisesti arvostettuna raamatuntutkijana. Hänen keskeisiä kristillisiä opinkohtia ja perinteisempää raamatuntulkintaa kyseenalaistavat tutkimustuloksensa ovat herättäneet paitsi kiitosta myös kiistoja ja vastustusta vuosikymmenien ajan.

Muistelmissaan Taistelua ja tulkintaa - Raamatuntutkijan tarina Räisänen palaa yliopistomaailmaan, maailmankatsomuksensa muotoutumisen ja kansainvälisen menestyksen vuosiin. Taistelua ja tulkintaa sivuaa myös Räisäsen lapsuus- ja nuoruusvuosia sekä runsasta kirjeenvaihtoa ystävien ja kollegojen kanssa.


Emeritusprofessori Heikki Räisänen on toiminut Uuden testamentin eksegetiikan professorina Helsingin yliopistossa sekä tutkija- ja akatemiaprofessorina. Räisänen toimi Suomen Akatemian huippuyksikön johtajana 1994-2005.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Heikki Räisänen
Formaatti sid. 420 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Kirjapaja
Copyright 2019