Lähdön aika

18,00 € OVH: 32,00 €
Varastossa
SKU
9789510383506
Lähdön aika -teos on ainutlaatuinen näköalapaikka piispan monipuoliseen toimenkuvaan kotikentällä ja kansainvälisissä tehtävissä.
Lähdön aika -teos on ainutlaatuinen näköalapaikka piispan monipuoliseen toimenkuvaan kotikentällä ja kansainvälisissä tehtävissä. Viimeisenä työvuotenaan suomalaiste hyvin tuntema Eero Huovinen tapaa seurakuntalaisia, kirjailijoita, poliitikkoja, kardinaaleja ja arvostamiaan ”maallisia” ihmisiä. Hän lukee, rukoilee, pohtii teologiaa, kamppailee Jumalan kanssa, saarnaa ja kyseenalaistaa itsestäänselvyyksiä. Kun kirkon sisällä myrskyää, Huovinen etsii sitä, mikä kestää.


Kirja raottaa myös piispa Eero Huovisen henkilökohtaista elämää. Hänellä on voimassa oleva rekkakuskin ajokortti, ja hän viihtyy saunan lauteilla luotettavien ystäviensä kanssa. Miten säilyttää vapaus ja poikamaisuus, kun virka käy vaativaksi? Stadin kundi pakenee mielellään Lapin lumille ja hirvimetsälle. Nyt on edessä eläkevuosien vapaus ja epävarmuus. Vielä on kolme toivetta: ”Haluan elää, pysyä terveenä ja päästä taivaaseen.”

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Huovinen Eero
Formaatti sid. 346 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 3. painos 2011 WSOY
Copyright 2019