Kirkko keskellä yhteiskuntaa

Tarjoushinta 13,90 € Norm. hinta 37,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522883124
Ministeri Jaakko Numminen on koonnut yhteen havaintojaan ja muistikuviaan työvuosiensa kirkollispoliittisesta osasta. Kirkon ja valtion suhteiden sekä takavuosien merkittävien kirkollisten ratkaisujen ohella kirjan keskeisiksi teemoiksi nousevat kirkon yhteiskunnallinen rooli, seurakunnat hengellisen työn keskuksina sekä suomalaisen perusidentiteetin vahvistaminen.
Ministeri Jaakko Numminen on pitkään kuulunut suomalaisen yhteiskunta- ja kulttuurielämän keskeisimpiin vaikuttajiin, ja hänen jykevä hahmonsa on tullut tutuksi niin ylimmän valtionhallinnon käytävillä kuin järjestötoiminnan piireissä.

Kirkko keskellä yhteiskuntaa -kirja sisältää Nummisen havaintoja ja muistelmia työvuosiensa kirkollispoliittisesta osasta. Esille nousevat mm. luterilaisen ja ortodoksisen kirkon ja valtion suhteet, takavuosien merkittävät kirkolliset ratkaisut, kirkolliskokoukset, neuvottelut, värikkäät henkilöt ja työmatkat. Numminen kirjoittaa tarkasti ja laajoja kaaria hahmottaen. Kirkko yhteiskunnan keskeisenä osana, seurakunnat hengellisen työn keskuksina sekä suomalaisen perusidentiteetin vahvistaminen nousevat keskeisiksi teemoiksi.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Numminen, Jaakko
Saatavuus saatavana
Formaatti sid. 215 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Kirjapaja
Copyright 2019