Kari Peitsamo - rokkari ja saarnamies

26,10 €
Varastossa
SKU
9789520112318
Kari Peitsamo - Rokkari ja saarnamies -kirja on selkeä selvitys siitä, mitä muusikko-kommunisti-teologian ylioppilas todella ajattelee.
Kari Peitsamo - Rokkari ja saarnamies -kirja on selkeä selvitys siitä, mitä muusikko-kommunisti-teologian ylioppilas todella ajattelee.


Yli 850 levytystä tehnyt, Nokialla Sibeliuksen kuolinpäivänä syntynyt Peitsamo julistaa Twitterissä, ettei Jeesus koskaan elänyt eikä Apollo 11 todellisuudessa laskeutunut Kuun kamaralle. Viime seurakuntavaaleissa Peitsamo valittiin Helsingin kirkkovaltuustoon. Hän on työskennellyt myös muun muassa haudankaivajana sekä lentokoneiden jäänestotehtävissä. Rokkari ja saarnamies kertoo, mistä Peitsamon musiikki ja ajattelu kumpuavat ja mistä hänen ajattelussaan on kyse. Valokuvaaja Juha Metson kamera seuraa moni-ilmeistä artistia niin keikoille, alttarille kuin hammaslääkärin tuoliinkin.


Ari Lahdenmäki on helsinkiläinen vapaa toimittaja. Hän on työskennellyt muun muassa Helsingin Sanomissa sekä Ylen A-studiossa ja kirjoittanut Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin kanssa teoksen Madventures – kansainvälisen seikkailijan opas.


Juha Metso on kotkalainen freelance-valokuvaaja ja valokuvataiteilija. Hän on kuvannut suomalaista rockia ja populaarimusiikkia 1970-luvun lopusta. Tuoreimpia Metson valokuvin kuvitettuja teoksia ovat Voodoo – Afrikan arkea, Ville Haapasalo -elämäkerrat sekä Sielun Veljet.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Lahdenmäki Ari, Metso Juha
Formaatti sid. 136 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Like
Copyright 2019