Jos tulen vanhaksi, ostan itselleni hatun 2

24,20 € OVH: 26,90 €
Varastossa
SKU
9789525957358
Annin ja Onnin tarinat saavat jatkoa Eeva-Liisa Herojan mainiossa kirjassa. Menneiden muistelun ohella seurataan ikääntyvän pariskunnan nykyarkea, josta ei iloa ja kommelluksia puutu.
Annin ja Onnin tarinat saavat jatkoa Eeva-Liisa Herojan mainiossa kirjassa Jos tulen vanhaksi, ostan itselleni hatun 2.osa. Ikääntyvän pariskunnan arki ei aina suju ilman kommelluksia, mutta mitäpä pienistä. Sairauksista, krempoista ja monista ikääntymisen tuomista vaivoista ja rajoitteista huolimatta arjen pienet mutta sitäkin arvokkaammat rikkaudet muistuttavat kaikesta siitä hyvästä, mitä elämä tarjoaa. Annin ja Onnin arki on iän karttuessa edelleen vauhdikasta, monipuolista, rikasta ja vieläkin uusien asioiden oppimista. Myös johdatus ja varjelus ovat läsnä elämässä.

Jos tulen vanhaksi, ostan itselleni hatun -sarjan toisessa osassa muistellaan menneitä. Sota-aika elämäntapoineen ja merkittävine henkilöineen tuovat 40-luvun lähelle. Moni ikääntyneempi lukija löytää niistä tuttuja aineksia ja kosketuskohtia omaan lapsuuteensa.

Jos tulen vanhaksi, ostan itselleni hatun -kirjan tarinoita voi lukea yksin tai ääneen erilaisissa seniorikerhoissa ja -kokoontumisissa. Kirjassa on selkeä, iso teksti ja Eeva-Liisa Herojan humoristinen mustavalkokuvitus.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Heroja Eeva-Liisa
Formaatti sid. 56 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Katharos
Copyright 2019