Jorma Hynninen - Sielun maisemia 2.paino

Tarjoushinta 5,90 € Norm. hinta 33,20 €
Tilattavissa
SKU
9789522472342
Jorma Hynninen kertoo avoimesti kamppailustaan julkisen ja yksityisen elämän ristipaineessa, arvoistaan, rakkaudesta ja armosta, poikansa kuolemasta, luopumisesta ja vanhenemisesta.

”Ammattini kautta olen saanut nähdä elämän karuuden ja kauneuden. Kun sulautan nämä kokemukset omaan elämääni, tunnen saavuttaneeni sisäisen rauhan.”

Jorma Hynninen kasvoi maaseudun idyllissä eikä ole koskaan kotiutunut maailman metropoleihin. Itsetunnoltaan heikko koulupoika kehittyi maailmankuuluksi laulutaiteilijaksi, jota luonteen ehdottomuus, taiteelliset periaatteet ja rakkaus kotiseutuun estivät myymästä sieluaan suurelle rahalle. Menestys luovassa työssä on vaatinut itsekkyyttä, josta muu perhe on joutunut kärsimään eläessään tiukasti isän ammatin ehdoilla.

Hynninen kertoo avoimesti kamppailustaan julkisen ja yksityisen elämän ristipaineessa, arvoistaan, rakkaudesta ja armosta, poikansa kuolemasta, luopumisesta ja vanhenemisesta. Kokemukset ovat loiventaneet aiempaa jyrkkyyttä, ja Jorma Hynninen on viime vuosina muun muassa herättänyt keskustelua suvaitsevaisuuden puolesta. Hänestä on kuoriutunut entistä ymmärtävämpi puoliso, isä ja isoisä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Hako, Pekka
Formaatti sid. 221 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Kirjapaja
Copyright 2019