Tulevaisuuden tekijät

25,20 €
Varastossa
SKU
9789522524485

Tulevaisuuden tekijät Tämä kirja on Raili Väisäsen ja Mirjami Ylenius-Kuosmasen elämäntarina ja kertomus siitä, mitä tapahtuu, kun Jumala kutsuu ateistikodin kapinallisen nuoren ja kiltin pyhäkoulutytön ja yhdistää heidän elämänsä palvelemaan koko maailman lapsia.

Tulevaisuuden tekijät

Raili Väisänen kohtasi suuren Kutsujansa ja sen jälkeen kiltin pyhäkoulutytön Mirjami Yleniuksen. Jumala otti nämä kaksi täysin erilaisista taustoista tulevaa ihmistä ja yhdisti heidät palvelemaan yhdessä, ja heidän yhteinen matkansa on ollut ainutlaatuinen, vahva, vaikuttava ja paljon uutta synnyttävä.

Railin ja Mirkun sydämen haluna on ollut välittää sanoma turvallisesta ja rakastavasta taivaan Isästä tavallisille pojille ja tytöille mutta myös hyväksikäytetyille lapsille, slummien kasvateille ja eri tavoin hyljätyille.

He ymmärsivät heti alkuunsa, että yksin he eivät kykenisi tavoittamaan moniakaan näistä lapsista, mutta kouluttamalla lapsityöntekijöitä työ moninkertaistuisi.

On tarvittu valtaisa annos sekä kulttuuriherkkyyttä että suomalaista sisua, kun on liikuttu syrjäisillä savanneilla ja miljoonakaupunkien kaduilla, yövytty kirppujen ja kanojen kanssa ja nukuttu tähtihotelleissa, opetettu puiden alla läkähdyttävässä kuumuudessa ja suurissa kirkoissa, kestetty vaikeuksia ja iloittu sydämiä koskettavasta yhteydestä. 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Raili Väisänen, Mirjami Ylenius-Kuosmanen, Saara Tikkakoski
Formaatti Pehmeäkantinen 200s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Aikamedia Oy
Copyright 2019