C.S.Lewis- Elämä

15,90 € OVH: 45,00 €
Varastossa
SKU
9789518886801
C.S. Lewis - Elämä on kiehtova ja hätkähdyttävän tuore muotokuva C. S. Lewisin elämästä, ajattelusta ja vaikutuksesta länsimaiseen kulttuuriin.
C.S. Lewis - Elämä on kiehtova ja hätkähdyttävän tuore muotokuva C. S. Lewisin elämästä, ajattelusta ja vaikutuksesta länsimaiseen kulttuuriin. Viisikymmentä vuotta kuolemansa jälkeen C.S. Lewis yhä inspiroi ja kiehtoo miljoonia. Hänen perintönsä on laaja - hän on aikamme merkittävimpiin lukeutuva ajattelija, kaunokirjailija, Narnian luoja, entinen vakaumuksellinen ateisti.


Alister McGrath maalaa kuvan eksentrisestä ajattelijasta ja vastahakoisesta aikamme profeetasta, luovasta nerosta. Kirjassa valotetaan Lewisin painia ateismin ja kristiunskon käsityksiin liittyen.


Alister McGrath on maailmanlaajuisesti tunnettu intellektuelli vaikuttaja ja tuottelias kirjailija. Hän on toiminut mm. Oxfordin (UK) yliopiston historiallisen teologian professorina. Tätä nykyä hän toimii professorina Lontoon King's Collegessa ja on sen uskontoa ja kulttuuria tutkivan keskuksen johtaja.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti McGrath Alister
Saatavuus Ennakkotilattavissa.
Formaatti sid. 550 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Perussanoma
Copyright 2019