Arkielämää Pyhässä maassa

21,60 €
Tilattavissa
SKU
9789516244276
Suomen Lähetysseuran työntekijä Ulla-Maija Saarilahti kirjoitti kirjan elämästään ja kokemuksistaan Israelissa ja Palestiinalaisalueilla.
Arkielämää Pyhässä maassa: Suomen Lähetysseuran työntekijä Ulla-Maija Saarilahti kirjoitti kirjan elämästään ja kokemuksistaan Israelissa ja Palestiinalaisalueilla.


Nimensä mukaisesti kirja kuvaa arkisia kohtaamisia Lähi-idän jännitteisessä ilmapiirissä. Juutalaiset, Israelin arabit, palestiinalaiset, druusit, beduiinit ja vierastyöläiset tulevat kirjan sivuilla tutuiksi omine erityiskysymyksineen. Kirjoittajan muistot ja kokemukset lomittuvat kirjassa tietopuolisen aineksen kanssa. Ihmiskuvausten lomassa Saarilahti kirjoittaa paikallisista juhlista, messiaanisista juutalaisista sekä Pyhän maan lukuisista kirkkokunnista. Arkielämää Pyhässä maassa pohtii myös rauhaan ja sovintoon liittyviä haastavia kysymyksiä sekä tarjoaa kattavan kuvan Lähetysseuran toiminnasta alueella.


TM, lehtori Ulla-Maija Saarilahti on opiskellut Jerusalemin heprealaisessa yliopistossa lukuvuoden 1975-1976 ja toiminut sittemmin Lähetysseuran työntekijänä Israelissa vuosina 1978–2000. Suomeen palattuaan Saarilahti on toiminut Lähetysseuran ulkomaanosastolla vuoteen 2012 asti ja hoitanut muun muassa Lähi-idän aluekoordinaattorin tehtäviä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Saarilahti Ulla-Maija
Formaatti nid. 152 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Suomen Lähetysseura
Copyright 2019