Talo minussa, minä talossa - Meditatiivinen sisustuskirja

8,90 € OVH: 29,80 €
Tilattavissa
SKU
9789522471598

Rakennettu ja sisustettu ympäristö herättää meissä monenlaisia tunteita, muistoja ja mielleyhtymiä. Millaisia ovat ne aistielämykset, joita rakennukset, esineet, miljööt ja yksityiskohdat synnyttävät?

Rakennettu ja sisustettu ympäristö herättää meissä monenlaisia tunteita, muistoja ja mielleyhtymiä. Millaisia ovat ne aistielämykset, joita rakennukset, esineet, miljööt ja yksityiskohdat synnyttävät? Mitä talo kertoo minusta, minä talosta? Tämän kirjan tarkoituksena on antaa lukijalle virikkeitä oman asuinympäristön ja sen yksityiskohtien havaitsemiseen. Ne voivat olla yhtä hyvin aineellista todellisuutta kuin viittauksia talon ja asumuksen henkiseen ja hengelliseen ulottuvuuteen. Valokuvat, asiatekstikatkelmat ja kaunokirjalliset esseet käyvät kirjassa vuoropuhelua. Sisustaminen ei ole vain tyynyjen asettelua, vaan tarjoaa tilaisuuden oman elinympäristön ja omasta sisimmästä kumpuavien viestien kuunteluun.


Kappalainen Johanna Tanska ja kirkkoherra Juha Tanska työskentelevät molemmat Kymin seurakunnassa Kotkassa. He ovat myös aviopari ja osa-aikaisia luomuviljelijöitä sukutilalla Haminassa. Heidän pyrkimyksenään on etsiä elämäntapaa, jossa yhdistyvät sekä maan että hiljaisuuden viljely.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Tanska Johanna, Tanska Juha
Formaatti nid. 170 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Kirjapaja
Copyright 2019