Taiteilijakukkulalla - Suomalaisia taiteentekijöitä

Tarjoushinta 11,00 € Norm. hinta 36,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522472809
Arto Teronen ja Jouko Vuolle kertovat Taiteilijakukkulalla-kirjassa Helsingin Hietaniemen hautausmaalla lepäävien taiteilijoiden elämäntarinoita kiinnostavasti ja kohteitaan kunnioittaen.
Helsingin Hietaniemen hautausmaan Taiteilijakukkulalla lepää suomalaisia eri taiteenalojen vaikuttajia muun muassa näyttämötaiteen ja elokuvan, kirjallisuuden, musiikin, kuvataiteen, arkkitehtuurin ja muotoilun aloilta. Jokaisen ura ja elämäntarina ovat ainutlaatuisia. Taiteilijakukkulalla-teoksen henkilökuvat antavat monisärmäisen kuvan näistä taiteemme merkkihenkilöistä heidän läheistensä, kollegoidensa ja ystäviensä kertomina.


Arto Teronen ja Jouko Vuolle kertovat Taiteilijakukkulalla-kirjassa elämäntarinat kiinnostavasti ja kohteitaan kunnioittaen. Esiin piirtyy ainutlaatuisen monipuolinen kuva suomalaisesta kulttuurista ja ihmisistä taiteen palveluksessa.


Jouko Vuolle on YLE Urheilun toimittaja ja Arto Teronen on YLE Urheilun tuottaja. Yhdessä he toimittivat Kiveen hakatut –radiosarjaa Yleisradiolle.

Lisätietoja
Fyysinen koko 205 x 250 mm
Kirjailija / Artisti Teronen Arto, Vuolle Jouko
Formaatti sid. 229 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Kirjapaja
Copyright 2019