Seis! Pysäytä ihmiskauppa

28,80 €
Tilattavissa
SKU
9789516244054
Orjakauppa on edelleen todellisuutta. Seis! -kirjassa Steve Chalke ja Cherie Blair jäljittävät ihmiskaupan laajuutta ja kertovat, mitä tavallinen ihminen voi tehdä sen lopettamiseksi.
"Vapaus orjuudesta on ihmisoikeuksista kaikkein perustavin", kirjoittaa ihmisoikeusjuristi Cherie Blair. Se oli myös ensimmäinen kansainvälisesti tunnettu ihmisoikeus. Ne, jotka eri puolilla maailmaa orjuuttavat muita, syyllistyvät rikoksiin ihmiskuntaa vstaan.


Tämän kirjan sivuilla kerrotaan tarinaa afrikkalaisista pojista, jotka on ryöstetty pakkotyöhön kaakaoviljelmille ja aasialaisista tytöistä, jotka on myyty prostituoiduiksi Eurooppaan. Miten tämä on mahdollista? Kun vuonna 2007 vietettiin Atlantin yli suuntautuneen orjakaupan päättymisen 200-vuotisjuhlaa, oltiin yleisesti tyytyväisiä siitä, että orjuuden häpeällinen kausi on taakse jäänyttä aikaa. Orjakauppa on edelleen todellisuutta. Seis! -kirjassa Steve Chalke ja Cherie Blair jäljittävät ihmiskaupan laajuutta ja kertovat, mitä tavallinen ihminen voi tehdä sen lopettamiseksi.


Kirja antaa tietoa myös Suomen Lähetysseuran ihmiskaupan vastaisesta työstä muun muassa Israelissa ja Mekong-alueella.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Chalke Steve, Blair Cherie
Formaatti nid. 204 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Suomen Lähetysseura
Copyright 2019