Oy Ihminen Ab, elämisen jalo taito

Tarjoushinta 8,90 € Norm. hinta 32,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522474193
Yksilöstä on tullut brändi, jonka julkisivua kiillotetaan monenlaisten valmentajien ja konsulttien voimin. Kirjassa Oy Ihminen Ab - Elämisen jalo taito tarkastellaan hyvinvoinnin lähteitä: mikä auttaa ja minkä kuvitellaan auttavan?
Yksilöstä on tullut brändi, jonka julkisivua kiillotetaan monenlaisten valmentajien ja konsulttien voimin. Satu Kaski ja Vesa Nevalainen tarkastelevat kirjassaan Oy Ihminen Ab - Elämisen jalo taito hyvinvoinnin lähteitä: mikä auttaa ja minkä kuvitellaan auttavan?


Ihmiset ovat alkaneet ulkoistaa hyvinvointinsa erilaisille konsulteille, joita käytetään niin yksityiselämässä kuin työyhteisöjen ongelmiinkin. Mistä on kyse, kun normaaliarjesta ei enää selvitä omin avuin? Tällainen uusavuttomuus on luonut auttajien markkinat, ja näitä coacheja, konsultteja ja valmentajia onkin moneen makuun. Mutta mistä erottaa pätevä ammattilainen huuhaapuoskarista?


Kirjassa Oy Ihminen Ab tarkastellaan hyvinvoinnin lähteitä: mikä auttaa ja minkä kuvitellaan auttavan? Oy Ihminen Ab opastaa käyttämään apua silloin, kun siitä on hyötyä, mutta ajattelemaan omilla aivoilla silloin, kun ulkopuolista apua ei tarvita tai siitä on haittaa.


Satu Kaski ja Vesa Nevalainen ovat psykologeja ja psykoterapeutteja. He ovat julkaisseet useita teoksia, joista yhdessä aiemmin teoksen Pessimisti ei pety (2011).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kaski Satu, Nevalainen Vesa
Formaatti sid. 128 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Kirjapaja
Copyright 2019