Kootut laulut I

Tarjoushinta 13,90 € Norm. hinta 40,30 €
Varastossa
SKU
9789522471628
Kun suomalaisilta kysytään, mitä heille tulee mieleen sanasta gospel, on Jaakko Löytty tyypillinen vastaus. Vuonna 1955 syntynyt Jaakko Löytty on kiistatta Suomen merkittävimpiä gospelmuusikoita, ollen käytännössä ensimmäinen gospelmusiikkia suomalaisille soittanut muusikko. Löytyn gospelmusiikki on puhutellut suomalaisia hengellisen musiikin ystäviä jo vuosikymmenien ajan.

Kun suomalaisilta kysytään, mitä heille tulee mieleen sanasta gospel, on Jaakko Löytty tyypillinen vastaus. Vuonna 1955 syntynyt Jaakko Löytty on kiistatta Suomen merkittävimpiä gospelmuusikoita, ollen käytännössä ensimmäinen gospelmusiikkia suomalaisille soittanut muusikko. Löytyn gospelmusiikki on puhutellut suomalaisia hengellisen musiikin ystäviä jo vuosikymmenien ajan. Löytyn musiikki ei kuitenkaan ole vain pienen piirin harrastajien asia, vaan vetoaa helposti lähestyttävänä yli rajojen kaikkiin ihmisiin.

Kootut laulut 1 – kokoelma tiivistää yksiin kansiin 150 Löytyn tunnetuinta kappaletta. Sointumerkein varustetut nuotit helpottavat säestystä.

Kootut laulut 1 – kokoelma soi Löytylle tuttujen teemojen hengessä. Ihmiskunnan jakamattomuus, oikeudenmukaisuus ja rauha kuuluvat kauniisti Löytyn äänessä. Rukous ja ihmisen yksinäisyys Jumalan edessä ovat toisaalta teemoja, jotka tuovat kokoelman lauluille arvokasta syvyyttä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Löytty Jaakko
Formaatti sid. 300 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2011 Kirjapaja
Copyright 2019