Uupumuksesta takaisin elämään

29,60 € OVH: 32,90 €
Varastossa
SKU
9789523544796

Perustietoa uupumuksesta ja siitä toipumisesta.

Uupumuksesta takaisin elämään kertoo uupumuksen perustuksesta ja siitä selviytymisestä. Moni ponnistelee voimiensa äärirajoilla niin työssään kuin muussakin elämässään ja kokee uupumusta. Se voi aiheuttaa sekä fyysisiä että henkisiä oireita ja johtaa pahimmillaan toimintakyvyn täydelliseen menettämiseen. Elämästä katoaa ilo ja tarkoitus.

Psykiatri Juhani Mattila kertoo teoksessaan, mistä uupumus pohjimmiltaan johtuu ja kuinka uupunut voi löytää aidon itsensä ja saada toimintakykynsä takaisin. Pelkkä lepo ja sinänsä hyödylliset elämäntapamuutokset harvoin korjaavat psykofyysistä uupumusta. Keskeistä onnistuneessa toipumisessa on ennen kaikkea kyky suuntautua kohti läheisiä ihmissuhteita, kohti toista ihmistä. Silloin elämä alkaa jälleen tuntua merkitykselliseltä.

Juhani Mattila on psykiatrian erikoislääkäri ja tietokirjailija. Hän on kiinnostunut ujoudesta, sosiaalisista peloista, masennuksesta ja työuupumuksesta, joista hän julkaissut useita teoksia ja artikkeleita. Edelliset teokset Nöyryytys (2017) sekä Herkkyys ja sosiaaliset pelot (2014).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Juhani Mattila
Formaatti Sid. 229s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2021 Kirjapaja
Copyright 2019