Uskonnon matkakirja - Kristinuskon jäljillä

23,90 €
Tilattavissa
SKU
9789516078536
LU/2. Kirja seuraa kristinuskon matkaa antiikista omaan aikaamme ja Välimeren piiristä eri puolille maailmaa. Teos kuvaa kristinuskon ja sen ympäristön vuorovaikutusta monipuolisesti ja nivoo kristinuskon historian osaksi yleistä historiaa.
LU/2. Kristinuskon historian tuntemus on tärkeää jokaiselle, joka haluaa ymmärtää uskontojen merkitystä nykymaailmassa. Kristinuskon jäljillä tarjoaa lukijalleen tätä tuntemusta. Kirja seuraa kristinuskon matkaa antiikista omaan aikaamme ja Välimeren piiristä eri puolille maailmaa. Teos kuvaa kristinuskon ja sen ympäristön vuorovaikutusta monipuolisesti ja nivoo kristinuskon historian osaksi yleistä historiaa. Uudistetussa teoksessa idän ja lännen kirkkojen historiaa käsitellään katkeamattomasti rinnakkain. Kristinuskon nykyistä tilannetta kirja tarkastelee erityisesti eri kirkkokuntien ja uskontojen kohtaamisen näkökulmasta. Myös kristinuskon painopisteen siirtyminen etelään huomioidaan teoksessa. Lukujen lopussa on tehtäviä, jotka haastavat opiskelijoita tiedon soveltamiseen ja kriittiseen pohdintaan.
Lisätietoja
Fyysinen koko 170x230mm
Kirjailija / Artisti Outi Lehtipuu, Jyri Komulainen, Ilkka Huhta, Elisa Varkemaa, Virpi Mäkinen, Andreas Larikka, Maija Latvala, Marja Niemi, Tommi Sarlin
Formaatti nid. 219s
Julkaisuvuosi, julkaisija 2009 Kirjapaja
Copyright 2019