Liikuttava seurakunta

23,40 € OVH: 26,00 €
Tilattavissa
SKU
9789522880932
Ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu fyysinen ulottuvuus. Kristinuskon historiassa tämä tosiseikka on usein sivuutettu, vaikka kristinuskon ydin on vahvan ruumiillinen. Liikuttava seurakunta kannustaa seurakuntaa kohtaamaan lähimmäinen kehollisena ja liikkuvana olentona.
Ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu fyysinen ulottuvuus. Kristinuskon historiassa tämä tosiseikka on usein sivuutettu, vaikka kristinuskon ydin on vahvan ruumiillinen: Kristus syntyi ihmiseksi tähän maailmaan. Liikuttava seurakunta muistuttaa, että ihminen on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen.


Liikuttava seurakunta kannustaa seurakunnan jäseniä ja työntekijöitä kohtaamaan lähimmäinen kehollisena ja liikkuvana olentona sekä tarjoaa esimerkkejä siitä, kuinka seurakunnat liikuttavat eri puolilla Suomea.


Liikuttava seurakunta -kirjan monet vinkit auttavat käyttämään kehollisuutta kirkon työn välineenä. Samalla haastetaan seurakuntia mukaan talkoisiin, joilla pyritään aktivoimaan ihmisiä ja näin edesauttamaan heidän kokonaisvaltaista hyvinvointiaan. Kirjassa on valokuvakuvitus.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Helle-Lahti Eeva-Liisa
Formaatti nid. 134 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Kirjapaja
Copyright 2019