Koetelkaa kaikki - Suuntaviittoja aikamme hengellisten ilmiöiden arviointiin

38,60 € OVH: 45,00 €
Varastossa
SKU
9789522522191
Mikä on uusapostolinen uudistusliike? Minkälaisiin ongelmiin fundamentalismi johtaa? Mitkä puolestaan ovat terveen karismaattisuuden kulmakivet? Artikkelikokoelman kirkkokuntien rajat ylittävä kirjoittajakunta tarjoaa kattavan tietopaketin äärikarismaattisista ilmiöistä ja niihin sisältyvistä vaaroista. Kirjoittajina on 18 kristillistä vaikuttajaa ja asiantuntijaa lähinnä vapaan kristillisyyden kentältä.
Mikä on uusapostolinen uudistusliike? Minkälaisiin ongelmiin fundamentalismi johtaa? Mitkä puolestaan ovat terveen karismaattisuuden kulmakivet?

Koetelkaa kaikki - Suuntaviivoja aikamme hengellisten ilmiöiden arviontiin on artikkelikokoelma, jonka kirkkokuntien rajat ylittävä kirjoittajakunta tarjoaa kattavan tietopaketin äärikarismaattisista ilmiöistä ja niihin sisältyvistä vaaroista. Kirjoittajina on 18 kristillistä vaikuttajaa ja asiantuntijaa lähinnä vapaan kristillisyyden kentältä.

Koetelkaa kaikki -artikkelikokoelman kirjoittajina ovat mm. Ristin Voitto -lehden päätoimittaja, kasvatustieteiden tohtori Leevi Launonen, One Way Missionin perustaja ja pitkäaikainen toiminnanjohtaja Tapani Suonto, apologeettisena keskustelijana tunnetuksi tullut kasvatustieteen ja valtiotieteen professori Tapio Puolimatka, Perheniemen evankelisen opiston rehtori TM Petri Välimäki sekä Patmos lähetyssäätiön toimittaja ja raamatunopettaja TM Pasi Turunen.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Leevi Launonen, Eiina Rautio, toim.
Formaatti nid. 394 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Aikamedia
Copyright 2019