Kirkkovuosi tutuksi

Tarjoushinta 9,90 € Norm. hinta 29,20 €
Varastossa
SKU
9789516077393
Risto Kormilaisen teoksessa tuodaan kirkkovuotta tutuksi elävästi ja lämminhenkisesti. Tunnelmallinen, kirkkovuoden juhliin liittyvä kuvitus täydentää kokonaisuuden.

Kirkkovuosi rytmittää suomalaisen ihmisen elämää, kuuluipa kirkkoon tai ei. Kirkkoherra Risto Kormilainen jos kuka tuntee kirkon vuodenkierron, sen arjen ja juhlan. Kirkkovuosi tutuksi-kirjassa hän kirjoittaa elävästi ja lämminhenkisesti juhlapyhien taustoista ja esimerkiksi siitä, mihin perustuu pääsiäisen sijoittuminen kalenterissamme. Niin ikään lukijalle kerrotaan muun muassa liturgisten värien valinnan perusteista.

Kirkkovuosi elää jumalanpalveluksessa ja jumalanpalvelus elää kirkkovuodessa. Mm. adventti, joulu, pääsiäinen, mikkelinpäivä ja pyhäinpäivä ovat niitä pyhiä, jolloin suomalaiset käyvät sankoin joukoin kirkossa. Tässä kirjassa jumalanpalveluselämä otetaan tiiviisti huomioon, samalla kun sanomaa tuodaan esille arjen ja kansanperinteen kautta.

Risto Kormilainen on aikoinaan Vuoden papiksi valittu jo eläköitynyt Suomussalmen kirkkoherra. Kormilainen on tuottelias kirjailija: hän on julkaissut yli 30 teosta, joiden joukossa on runoutta, proosaa, hartautta ja meditaatiokirjallisuutta. Hänen elämänmakuiset teoksensa ovat saavuttaneet suuren suosion lukijoiden keskuudessa. Kormilaisen viimeisimpiä teoksia ovat mm. Toivotan sinulle siunausta (2020), Minä vaan kysyn (2021) ja Siunausta elämäsi hetkiin (2022).

Lisätietoja
Fyysinen koko 205x205mm
Kirjailija / Artisti Risto Kormilainen
Formaatti Sid. 93s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2.painos 2009 Kirjapaja
Copyright 2019