Täyttä päätä - Runoja ikääntyville

31,95 € OVH: 35,90 €
Tilattavissa
SKU
9789516279643
Täyttä päätä on suositun Pää tallella-valikoiman sisarteos, joka sisältää 150 runoa ikääntymisestä kymmeniltä eri runoilijoilta.

Täyttä päätä on suositun Pää tallella-valikoiman sisarteos, joka sisältää 150 runoa ikääntymisestä kymmeniltä eri runoilijoilta.

Ikääntyminen herättää uteliaisuutta. Ollako ikäihminen, seniori vai oikeasti vanha.? Voiko vielä tavoitella jotain vai pitäisikö vain olla? Miltä vanhuus kaikkineen tuntuu? Näitä kysymyksiä pohtivat Täyttä päätä - valikoiman suomalaiset runoilijat - tunteikkaasti, viisaasti, lämpimän humoristisesti ja itseironiaakin viljellen.

Seniorielämää kuvataan laajalla skaalalla: kun toinen on monessa mukana ja hankkii vaihdepyörän, toinen askeltaa olohuoneessa ja ihmettelee, kuinka "muisti hupenee juuri kun on muistoja täynnä".

Täyttä päätä teoksessa on runoja Claes Anderssonista ja Eeva Kilvestä Aila Meriluotoon ja Lassi Nummeen, mutta myös aivan uusia nimiä. Huumori kukkii etenkin Arto Juurakon, Heli Laaksosen ja Merja Topin murrerunoissa. Myös Virpi Talvitien kuvat kertovat omia tarinoitaan ja tekevät teoksesta hienon lahja- ja taidekirjan.

Lisätietoja
Fyysinen koko 170x200mm
Kirjailija / Artisti Korolainen Tuula, Tulosto Riitta & Talvitie Virpi (kuv.)
Formaatti sid. 248s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Lasten keskus
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
Copyright 2019