Taskuetiikka

Tarjoushinta 7,90 € Norm. hinta 26,10 €
Tilattavissa
SKU
9789522473226
Moraalimanuaali taskukoossa. Kirjailija, pappi Jaakko Heinimäki valaisee moraalin monitulkintaisuutta.

Jokainen ihminen on eettinen toimija. Valintamme ovat hyviä tai huonoja, oikeita tai vääriä. Joskus on helpointa mennä sieltä missä aita on matalin. Hyveellistä toimintaa ja moraalista ajattelua onkin syytä harjoitella ja harjoittaa.

"Oikeastaan moraalifilosofiassa on vain yksi iso kysymys, eikä sen käsitteleminen edellytä pitkällisiä opintoja muualla kuin elämänkoulussa. Se yksi isokysymys kuuluu: onko se reilua?"

Jaakko Heinimäki valaisee Taskuetiikka - kirjassaan oppineella mutta helposti lähestyttävällä tavallaan moraalin monitulkintaisuutta ja herättää lukijaa pohtimaan omia asenteitaan ja tapojaan.  

Taskuetiikka - kirjassaan Heinimäki johdattaa eettiseen ajatteluun ja ottaa kantaa mm. eutanasiaan, sijaissynnytykseen, työelämän etiikkaan,  seksuaalisuuden kysymyksiin, talousetiikkaan ja uskontojen kohtaamiseen.

Jaakko Heinimäki on pappi, tietokirjailija ja kolumnisti. Hän on valtakunnallisen sosiaali- ja terveysalan eettisen neuvottelukunnan Etenen jäsen ja työskennellyt etiikan opettajana sosiaalialan oppilaitoksissa.

Lisätietoja
Fyysinen koko 107x150mm
Kirjailija / Artisti Heinimäki Jaakko
Formaatti nid. 200 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Kirjapaja
Copyright 2019