• 020 754 2350

Naiseksi joka olet

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Junkkari Kaija Maria
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Kirjapaja
Formaatti nid. 172 s.

Naiseksi joka olet

Löydä itsesi, aikuinen nainen. Naiseksi joka olet -kirja tarjoaa nykypäivän kiireisille naisille rohkaisevia ja toivoa antavia näkökulmia.
TAI
9,00 €

OVH: 10.00 €

Tuotenumero: 9789522472960

Saatavuus: Tilattavissa


Neljänkympin lähestyessä nainen huomaa, ettei nuoruutta voi pitkittää loputtomiin. Varhaisen keski-iän muutosvaihe voi olla valtava mahdollisuus. Jokaisessa on elämätöntä elämää, joka vaatii toteutumistaan. Nelikymppisyys on aitouskriisi, joka antaa hyvän mahdollisuuden tehdä inventaariota siihen asti eletystä elämästä ja tehdä mielekkäitä päätöksia ja muutoksia. Naiseksi joka olet -kirja antaa näkökulmia näihin pohdintoihin ja rohkaisee ottamaan vastuuta omasta elämästä.


Kaija Maria Junkkari on haastatellut kymmentä taustoiltaan erilaista suomalaista naista, iältään 35-47 -vuotiaita. Mukana on myös kirjoittajan oma, henkilökohtainen tarina.


Kaija Maria Junkkari on suosittu luennoitsija, kouluttaja ja tietokirjailija. Hän toimii myös perheneuvojana, seksuaaliterapeuttina ja työnohjaajana. Hänen muita teoksiaan ovat muun muassa Sielukas nainen ja Läsnä ja lähellä - seksuaalinen viisaus parisuhteessa.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä

Luther-sarjakuva

Luther-sarjakuva

6,90 €

Norm. hinta 15,00 €

Tuohus 1 kpl

Tuohus 1 kpl

0,70 €
Katolisempi kuin luulit - Aikamatkoja Suomen historiaan

Katolisempi kuin luulit - Aikamatkoja Suomen historiaan

12,90 €

Norm. hinta 27,90 €