Hyvän elämän rakennuspuut - Pohdintaa hyvästä elämästä ja onnellisuudesta

Tarjoushinta 17,90 € Norm. hinta 25,20 €
Tilattavissa
SKU
9789522524881

Tunnetun onnellisuustutkijan avulla keräämään Hyvän elämän rakennuspuita.

Kirjan Hyvän elämän rakennuspuut tavoitteena on auttaa hyvän elämän, onnellisuuden ja hyvinvoinnin ohjeiden tulvan kriittisessä arvioinnissa. Ohjeita on nykyisin valtavasti lehdissä, kirjoissa, radiossa ja televisiossa. Suuri osa ohjeista on järkeviä, mutta ne edustavat usein tiettyä maailmankuvaa sitä tarkemmin kuvaamatta. Joukossa on myös keskenään ristiriitaisia ohjeita sekä sellaisia, joihin tulee suhtautua kriittisesti, jopa torjuvasti.

Teoksen pohdinnat perustuvat kristinuskon ihmiskuvaan ja periaatteisiin. Vaikka kristinuskoon kohdistuu paljon kritiikkiä, arvostelijoiden on syytä tunnustaa tosiasiat ja myöntää, että juuri kristinuskon vaikutuspiirissä ihmisoikeudet ovat parhaiten toteutuneet. Yhteinen tavoitteemme on ihmistä kunnioittava oikeudenmukainen yhteiskunta, jossa heikoista pidetään huolta ja jossa kaikkien on hyvä elää.

Onnellisuustutkija Markku Ojanen on koonnut yhteen elämän hyvät rakennuspuut, joita käyttämällä elämästäsi on mahdollisuus tulla jotakin vieläkin parempaa ja onnellisempaa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Markku Ojanen
Formaatti Sid. 180s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 Aikamedia
Copyright 2019