Raamattuleikki

14,10 € OVH: 30,00 €
Tilattavissa
SKU
9789522882707
Bibliodraamaa lapsille! Draamallisissa roolileikeissä Raamatun tuttuihin kertomuksiin sukelletaan eri aistien avulla, tekemällä ja kokemalla.
Raamattuleikki on lapsilähtöinen kristillisen kasvatuksen menetelmä. Se muistuttaa aikuisten bibliodraamaa, mutta sen ytimessä ovat lapset ja heidän tarpeensa. Draamallisissa roolileikeissä lapset sukeltavat eri aistien avulla, tekemällä ja kokemalla Raamatun kertomuksiin ja tapahtumiin. Tavoitteena on Raamatun, ohjaajan ja lasten välinen vuoropuhelu, aito kohtaaminen.

Raamattuleikki -kirjan monet käytännön vinkit ja työskentelyt on helppo muokata kullekin lapsiryhmälle sopivaksi. Teos on erinomainen apuväline ja tuki kaikille lapsen hengellisestä kasvusta kiinnostuneille.


Espoolainen draamapedagogi, lapsityönohjaaja TIINA HAAPSALO on Seurakuntien Lapsityön Keskuksen kouluttaja. Hän on aiemmin tuottanut muun muassa virikevihon Molli - Hyvällä mielellä vai pahalla päällä (2013). Helsinkiläinen pastori ANITA AHTIAINEN on Seurakuntien Lapsityön Keskuksen kouluttaja. Hän on aiemmin kirjoittanut kirjan Maja - Pyhäkoulunohjaajan peruskurssi (2011) sekä toimittanut kirjat Tytöt ja pojat ehtoollisella (2013) sekä Jyvemmälle messuun (2015).

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Ahtiainen, Anita, Haapsalo, Tiina
Formaatti nid.
Julkaisuvuosi, julkaisija Kirjapaja, 2015
Copyright 2019