Jumalalla on suunnitelma - Luomisesta viimeiseen tuomioon

12,90 € OVH: 32,00 €
Varastossa
SKU
9789516196193
Monet ihmiset, mukaan lukien monet kristityt, eivät tunne kunnolla Raamattua ja sen sisältämää Jumalan suunnitelmaa - puhumattakaan ihmisen osasta tässä suunnitelmassa. Kanadalainen Uuden testamentin eksegeetti D. A. Carson tarjoaa teoksessa kristillisen uskon kokonaisesityksen ymmärrettävällä tavalla.
Monet ihmiset, mukaan lukien monet kristityt, eivät tunne kunnolla Raamattua ja sen sisältämää Jumalan suunnitelmaa - puhumattakaan ihmisen osasta tässä suunnitelmassa. Kanadalainen Uuden testamentin eksegeetti D.A. Carson tarjoaa teoksessa Jumalalla on suunnitelma kristillisen uskon kokonaisesityksen ymmärrettävällä tavalla. Kirja ei ole perinteinen systemaattisen teologian opas tai johdatus kristilliseen dogmatiikkaan, vaan Carson pyrkii rakentamaan kronologisen kokonaiskuvan kristillisestä kertomuksesta Raamatun tekstien valossa ja samalla avaamaan lukijalle kristillisen uskon pääkohdat.

Jumalalla on suunnitelma -kirjan kirjoittaja Donald Arthur Carson on pidetty Uuden testamentin tutkijaprofessori. Hän on suorittanut luonnontieteen kandidaatin tutkinnon kemiassa ja matematiikassa, teologian maisterin tutkinnon ja väitellyt tohtoriksi Uuden testamentin eksegetiikassa Cambridgen yliopistossa. Carsonin laaja tuotanto kattaa yli 50 kirjaa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti D.A. Carson
Saatavuus saatavana
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Uusi Tie
Copyright 2019