Haavoilla Jumalan perheessä

Tarjoushinta 9,90 € Norm. hinta 28,00 €
Varastossa
SKU
9789524756204
Jokainen on joskus haavoittunut, loukkaantunut ja tullut kaltoinkohdelluksi. Myös seurakunnan keskellä ihmiset kohtelevat usein toisiaan ymmärtämättömästi ja loukkaavastikin. Anne Graham Lotz opastaa lukijaa tielle, jonka päästä löytyy Jumalan lunastavan rakkauden eheyttävä voima.
Jokainen on joskus haavoittunut, loukkaantunut ja tullut kaltoinkohdelluksi. Kun kirjan Haavoilla Jumalan perheessä kirjoittaja Anne Graham Lotz katsoo elämäänsä taaksepäin, hän joutuu myöntämään surullisen totuuden: hänen tuskallisimmat haavansa ovat sellaisten Jumalan ihmisten aiheuttamia, joita hän oli oppinut rakastamaan ja joihin hän oli oppinut luottamaan. Heidän sanansa ja käytöksensä eivät Graham Lotzin mielestä vastanneet sitä, mihin he sanoivat uskovansa.

Graham Lotz ymmärtää haavoittuneita. Hän ymmärtää myös, miten helppoa haavoittuneen on muuttua haavoittajaksi. Kirjassaan hän rikkoo haavoittuneiden ja haavoittajien hiljaisuuden katkaistakseen tuskan kierteen. Kertomalla Raamatun Hagarista hän johdattaa tielle, jonka päästä löytyy Jumalan lunastavan rakkauden eheyttävä voima.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Graham Lotz Anne
Formaatti sid. 237 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Päivä
Copyright 2019