Matkalla kirkkovuoteen

53,10 € OVH: 62,00 €
Tilattavissa
SKU
9789522882004
Raamatun kerrontaan suunniteltu apuväline, jonka kertomuksia voi käyttää kerhoissa ja leireillä, päivähoidon uskontokasvatuksessa, koulun päivänavauksissa ja uskonnonopetuksessa, perhemessujen saarnoissa ja erilaisissa tapahtumissa.
Matkalla kirkkovuoteen - Kuvakertomuksia Jeesuksesta on monikäyttöinen apuväline Raamatun kerrontaan. Kirjan kymmenen kuvasarjaa Jeesuksen elämästä johdattavat matkaa kirkkovuoden pyhien teemoihin adventista helluntaihin. Kuhunkin kuvaan liittyy lyhyt teksti oman kerronnan tueksi. Matkalla kirkkovuoteen-kirjan selkeä nelivärikuvitus kiinnittää kuulijan huomion ja auttaa seuraamaan kertomuksen etenemistä. Kookkaat kuvat toimivat myös isommassakin tilassa.

Matkalla kirkkovuoteen -kirjan kertomukset sopivat opetus- ja hartausmateriaaliksi kaikenikäisille. Niitä voi käyttää kerhoissa ja leireillä, päivähoidon uskontokasvatuksessa, koulun päivänavauksissa ja uskonnonopetuksessa, perhemessujen saarnoissa ja erilaisissa tapahtumissa. Kuvista saa myös virikkeitä yhteiseen ihmettelyyn ja keskustelutuokioihin.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Hakkarainen Kaarina, Rae Tarja
Formaatti Kierresid.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Lasten Keskus
Copyright 2019