Genesis - Evankeliumi Mooseksen mukaan

7,00 € OVH: 25,00 €
Tilattavissa
SKU
9789518887051
Jumala valmisti maailmaa tuhansien vuosien ajan Jeesuksen tulolle. Niinpä Vanhan testamentin sivuilta voi löytää Jeesukseen ja evankeliumiin viittaavia tapahtumia, henkilöitä ja ennustuksia. Tässä teoksessa niitä etsitään erityisesti Ensimmäisestä Mooseksen kirjasta, Genesiksestä
Pentauteukin ja samalla koko Vanhan testamentin ja Raamatun ensimmäinen kirja, Genesis, kertoo maailman synnystä, kaiken alusta. Jukka Norvannon uusi selitysteos keskittyy osoittamaan, kuinka tämä alku on alku myös evankeliumille - mistä tulee kirjan nimikin: Genesis - Evankeliumi Mooseksen mukaan.


Jumala valmisti kansaansa ja koko maailmaa Jeesuksen tulolle tuhansia vuosia. Hän myös ilmoitti Jeesuksesta sekä epäsuorien viittausten että suorien messiasennustusten muodossa juutalaiselle kansalle. Teoksessaan Genesis - Evankeliumi Mooseksen mukaan Norvanto lähtee purkamaan Ensimmäisen Mooseksen kirjan tekstiä evankeliumin ituja etsien.


Pastori Jukka Norvanto on tullut tunnetuksi lukuisista radiossa kuulluista raamattuopetuksistaan sekä Raamatun kommentaareistaan.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jukka Norvanto
Formaatti sid. 203 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Perussanoma
Copyright 2019