Postin lakon aikana toimitamme pienetkin tilaukset paketteina, ensisijaisesti Matkahuollon kautta. Paketit kulkevat lähes normaalilla vauhdilla.

Elia Tisbeläinen - Valtakunta etsii taistelijoita

22,50 € OVH: 25,00 €
Varastossa
SKU
9789518886177

Valtakunta etsi 800-luvulla eKr. Pohjoisvaltio Israelissa taistelijaa, joka taistelisi Hengen miekalla jumalattomuutta vastaan. Kuvaan ilmestyi Elia Tisbeläinen.

Valtakunta etsi 800-luvulla eKr. Pohjoisvaltio Israelissa taistelijaa, joka taistelisi Hengen miekalla jumalattomuutta vastaan. Enää ei tiedetty, mikä oli ero Herran ja Baalin välillä, oikea jumalanpalvelus oli muuttunut irvikuvakseen, eikä ollut ketään, joka olisi julistanut Jumalan kansalle oikeaa lakia. Jumalan valtakunnan tappio näytti olevan vain ajan kysymys.

Kuvaan ilmestyi Elia Tisbeläinen. Hän aloitti taistelunsa erikoisella rukouksella; pyytämällä kansalleen ilmastokatastrofia.

Karmelin vuoren voimainmittelössä Elia kävi yksin 450 Baalin pappia vastaan. Vaakalaudalla oli isien usko: säilyisikö se vai häviäisikö lopullisesti. Tuon taistelun Elian Jumala voitti suvereenisti, mutta myöhemmin Elia joutui uusiin vaikeuksiin. Silloin hän sai Herralta vastauksen, jonka varassa hän jaksoi jatkaa taisteluaan Jumalan valtakunnan puolesta koko loppuelämänsä.

Mikä toi Elian sydämeen rauhan pahimman edessä? Sen voit lukea Mailis Janatuisen kirjan Elia Tisbeläinen lehdiltä.

Elia Tisbeläinen on Mailis Janatuisen Valtakunta etsii taistelijoita –sarjan toinen osa. Sarjan ensimmäinen osa Daavid ilmestyi vuonna 2011 ja kolmas osa Paavali Tarsolainen vuonna 2013.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Mailis Janatuinen
Formaatti sid. 163 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Perussanoma
Copyright 2019