Totta Mouses! - Mooses iki-ja nykynuorille

Tarjoushinta 3,90 € Norm. hinta 21,00 €
Varastossa
SKU
9789518886764
Mooses on Raamatun suuri kansanjohtaja, lain antaja ja profeetta, joka melkein tapasi Jumalan kasvoista kasvoihin. Jeesuksestakin hän kirjoitti jo toistatuhatta vuotta ennen tämän syntymää. Kaikkien on syytä tuntea tämä mies ja hänen vaiheensa.
Mooseksella, antiikin ylivoimaisesti tunnetuimmalla juutalaisella, on kovan luokan suositukset: häneen viittaavat vaikuttajat Jeesuksesta Paavo Lipposeen. Mooses on Raamatun suuri kansanjohtaja, lain antaja ja profeetta, ihminen, joka melkein tapasi Jumalan kasvoista kasvoihin. Jeesuksestakin hän kirjoitti jo toistatuhatta vuotta ennen tämän syntymää. Kaikkien on syytä tuntea tämä mies ja hänen vaiheensa.


Räväkän humoristinen kerronta yhdistettynä hulvattomaan kuvitukseen takaa kirjan suosion erityisesti nuoremman lukijakunnan keskuudessa. Sarjakuvamaisen ulkoasun ja tiiviin kerronnan ei kuitenkaan pidä antaa hämätä. Kepeästä tyylistään riippumatta Totta Mouses! sisältää syvällistä ja kiinnostavaa tietoa antiikin ajan juutalaisuudesta ja sen merkkimiehestä Mooseksesta. Mukaan on otettu eri aikoina vaikuttaneiden nimekkäiden raamatuntutkijoiden kommentteja tuoreimpaa tutkimustietoa unohtamatta. Kirjaa voi huoletta suositella myös varttuneemmille Raamatun lukijoille: uutta ja mielenkiintoista tietoa löytyy varmasti.


Kirjan tekstiosuuksista vastaa juutalaisuuteen ja Moosekseen lakiin erikoistunut teologian tohtori Pekka Lindqvist. Humoristinen kuvitus on peräisin kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä Pekka Rahkosen kynästä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Lindqvist Pekka, Rahkonen Pekka
Formaatti nid. 123 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Perussanoma
Copyright 2019