Satoseikkailu, Olli Omenatoukan makoisat retket

7,00 € OVH: 24,30 €
Tilattavissa
SKU
9789522470683
Satoseikkailu kuljettaa pienen lukijan eri luontoympäristöihin ja lisää lapsen luontotietoisuutta. Kirjassa on myös runsaasti leikki- ja puuhavinkkejä.
Saulus on reipas retkeilijäpoika, joka saa retkille seurakseen Olli Omenatoukan. Yhdessä tutkitaan kotipuutarhaa ja läheistä Kotimetsää, ja patikoivatpa kaverukset suolammelle kalaankin. Puuhaa riittää myös Sauluksen pienen omenapuuntaimen hoivailussa. Yhdessä on kiva olla ja Olli Omenatoukkakin oppii, että uusia asioita ei tarvitse pelätä, vaan kannattaa rohkaista mielensä ja tutustua uusiinkin asioihin ystävän matkassa!


Satoseikkailua voi lukea yhdessä vanhempien tai opettajien kanssa, mutta kirja sopii myös jo lukemaan oppineille esikoululaisille.


Irja Nikkinen on espoolainen erityisopettaja Jalavapuiston koulussa. Hän on erikoistunut toiminnallisiin luontoaiheisiin. Jenni Lindfors on graafinen suunnittelija, joka asuu Lopella. Tekijöiltä on ilmestynyt aiemmin teos Vuodenaikamatka (2008). Irja Nikkinen on julkaissut Milla Koivusen kanssa teoksen Kotimetsän paras kirja. Von Harmajan hiiriperhe suojelee luontoa (2009).

Lisätietoja
Fyysinen koko 250 x 180
Kirjailija / Artisti Irja Nikkinen, Jenni Lindfors
Formaatti sid. 64 s
Julkaisuvuosi, julkaisija 2010 Kirjapaja
Copyright 2019