Pienten suuria kysymyksiä

Tarjoushinta 6,90 € Norm. hinta 24,10 €
Varastossa
SKU
9789516075801
50 kysymystä ja 10 Raamatun kertomusta yhdessä lasten kanssa pohdittavaksi.

- Mitä tähtien takana on? - Miksi hän saa kaiken ja minä en? - Miksei Jumala koskaan vastaa? Miksi, miksi, miksi? Lapset kyselevät jatkuvasti kaikenlaista. Syvällisten kysymysten pohdiskelu lasten kanssa voi tuntua vaikealta eikä kysymyksiin ole aina helppo vastata. Tämä kirja auttaa vanhempia ja kasvattajia käsittelemään hauskalla ja mieleenpainuvalla tavalla elämän suuria kysymyksiä. Vaikka lopullisia vastauksia on usein mahdotonta antaa, jo pelkkä puhuminen rauhoittaa. Lapsi saa aineksia tehdä itse omat valintansa ja muodostaa oman mielipiteensä.

Miksi, miksi, miksi? Lapset kyselevät jatkuvasti kaikenlaista. Syvällisten kysymysten pohdiskelu lasten kanssa voi tuntua vaikealta eikä kysymyksiin ole aina helppo vastata. Tämä kirja auttaa vanhempia ja kasvattajia käsittelemään hauskalla ja mieleenpainuvalla tavalla elämän suuria kysymyksiä. Vaikka lopullisia vastauksia on usein mahdotonta antaa, jo pelkkä puhuminen rauhoittaa. Lapsi saa aineksia tehdä itse omat valintansa ja muodostaa oman mielipiteensä.

Pienten suuria kysymyksiä sopii vanhemmille ja kasvattajille luettavaksi yhdessä lapsen kanssa 4-vuotiaasta alkaen. Kirjan lopussa on vanhempien osio, jossa vanhempia tuetaan kohtaamaan lasten vaikeatkin kysymykset.

Lisätietoja
Fyysinen koko 180x230mm
Kirjailija / Artisti Marie-Agnes Gaudrat (toim.)
Formaatti sid. 237s
Julkaisuvuosi, julkaisija 2007 Kirjapaja
Copyright 2019