Meidän jumis

16,10 € OVH: 17,90 €
Varastossa
SKU
9789522471482
Tarjous (norm. 17,90). Erinomainen apuväline nuorten jumalanpalveluksen järjestäjille – papeille, kanttoreille ja nuorisotyönohjaajille. Kirjaan on koottu vinkkejä ja neuvoja siitä, kuinka jumalanpalvelus erilaisissa nuoriso- ja rippikoulutyön tilanteissa kannattaa toteuttaa.
Meidän jumis on erinomainen apuväline nuorten jumalanpalveluksen järjestäjille – papeille, kanttoreille ja nuorisotyönohjaajille. Kirjaan on koottu vinkkejä ja neuvoja siitä, kuinka jumalanpalvelus erilaisissa nuoriso- ja rippikoulutyön tilanteissa kannattaa toteuttaa.


Kirjassa olevat jumalanpalveluksen eri osia kuvaavat tekstit antavat tukea jumalanpalveluskasvatuksen toteuttamiseen. Ne avaavat raikkaalla tavalla jumalanpalveluksen sisältöä ja jumalanpalvelukseen liittyviä uskonkysymyksiä. Samalla ne kannustavat tekemään jumalanpalveluksesta ”meidän jumiksen”, koko porukan yhteisen asian.


Teologian tohtori Kari Kuula on kuopiolainen pappi ja Helsingin yliopiston Uuden testamentin eksegetiikan dosentti. Hän on kirjoittanut useita tietokirjoja Raamatusta ja kristinuskosta.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kuula Kari
Formaatti nid. 133 s
Julkaisuvuosi, julkaisija 2010 Kirjapaja
Copyright 2019