Lasten oma vuosikirja

29,25 € OVH: 32,50 €
Tilattavissa
SKU
9789522881472
Lasten oma vuosikirja esittelee kuukausittain vuoden juhla-, liputus- ja merkkipäivät taustoineen ja tapoineen lastenomaisesti saduilla, kertomuksilla, runoilla, herkkuresepteillä ja askarteluvinkeillä höystettynä. Kalenteriin merkittyjen päivien lisäksi mukana on suurimpien vähemmistöjemme ja maahanmuuttajaryhmiemme juhlat.
Miksi lippu liehuu tänään? Kuka keksi äitienpäivän? Miksi pääsiäisenä syödään munia ja Runebergin päivänä torttua? Onko venäläisillä joulupukkia? Ja mikä ihme on hanukka?

Lasten oma vuosikirja esittelee kuukausittain vuoden juhla-, liputus- ja merkkipäivät taustoineen ja tapoineen lapsentajuisesti saduilla, kertomuksilla, runoilla, herkkuresepteillä ja askarteluvinkeillä höystettynä. Kalenteriin merkittyjen päivien lisäksi mukana on suurimpien vähemmistöjemme ja maahanmuuttajaryhmiemme juhlat. Lasten oma vuosikirja nostaa esiin myös lapsia kiinnostavia teemapäiviä, kuten maailman eläinten päivä ja kansainvälinen nallepäivä.


Lasten oma vuosikirja on syntynyt lastentenkirjailija Tuula Korolaisen ja tietokirjailija Riitta Tuluston yhteistyönä. Kirjan nelivärikuvituksesta vastaa graafinen suunnittelija ja kuvittaja Maija Hurme.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Korolainen Tuula, Tulusto Riitta, Hurme Maija (kuv.)
Formaatti sid. 180 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Lasten Keskus
Copyright 2019