Koirien karuselli- Leon lemmikkiuutiset

19,89 €
Tilattavissa
SKU
9789522473257
Koirien karuselli on Tittamari Marttisen kirjoittama helppolukuinen kirja juuri lukemaan oppineille, joka kertoo kolmen ystävyksen ja heidän karvaisten hoidokkiensa seikkailuista.
Tittamari Marttisen Koirien karuselli –kirjassa Leo saa uuden koirakaverin, joka osoittautuu aika omapäiseksi tyypiksi ja Sanni ryhtyy ulkoiluttamaan setänsä vilkkaita hoitokoiria. Veeti puolestaan auttaa Pähkinä-koiran hoidossa. Kun kaikki neljä koiraa, Pähkinä, Santtu, Jimi ja Julia, pääsevät yhdessä vauhtiin, on melkoinen koirien karuselli kasassa. Leo, Sanni ja Veeti pitävät eläimistä todella paljon.


Leon lemmikkiuutiset on helppolukuinen sarja juuri lukemaan oppineille. Teksti on selkeää ja kirjaintyyppi sopivan suuri. Tarinaa rikastuttaa Terese Bastin iloinen ja värikäs kuvitus. Koirien karuselli –kirja sopii mainiosti kaikille pienille koirien ystäville ja eläimistä kiinnostuneille lukijoille.


Tittamari Marttisen suositun sarjan eri osissa ystävykset kohtaavat erilaisia eläimiä ja toimittavat omaa lehteään, joka löytyy kirjan viimeisimmiltä sivuilta. Leo ystävineen seikkailee myös kirjoissa: Keskiyön kissat, Huuhkaja ullakolla, Hurja hamsteri ja Lemmikkien lentomatka.


Tittamari Marttinen on neljän lapsen äiti ja palkittu kirjailija, joka on kirjoittanut lapsille jo viidentoista vuoden ajan.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Marttinen Tittamari, Bast Terese (kuvitus)
Formaatti sid. 64 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Kirjapaja
Copyright 2019