Kesytä pallo - salibandya kouluikäisille

2,50 €
Varastossa
SKU
9789522881373
Oivallinen käsikirja kaikille lajista kiinnostuneille ja erityisesti salibandykerhojen ohjaajille johdattaa salibandyn vauhdikkaaseen ja energiseen maailmaan selkeän kuvituksen ja monipuolisten taktiikkakaavioiden avulla.
Salibandy tarjoaa vauhtia, energiaa ja nopeita käänteitä! Miten ohjata salibandykerhoja ja -leirejä niin, että kaikilla on taitotasosta riippumatta hauskaa ja vaativimmatkin harrastajat oppivat uutta?

Kilpailullisen salibandyn pioneeri Jukka Jylhä on koonnut arvokkaan kokemuksensa lajin parissa kirjaksi Kesytä pallo - Salibandya kouluikäisille. Kesytä pallo on käsikirja kaikille, jotka haluavat harrastaa salibandya vapaamuotoisesti mutta saada samalla pelin tekniikan ja taktiikan haltuun. Kirja toimii johdatuksena lajiin myös joukkuepelaamisen aloittavalle nuorelle pelaajalle.

Erityisen hyödyllinen Kesytä pallo on kaikille salibandykerhojen ja harrastusryhmien ohjaajille: kirjaan on koottu vinkkejä harjoituksien vetämiseen aina alkulämmittelyleikeistä kikkavinkkeihin. Nelivärikuvitus ja monipuoliset taktiikkakaaviot auttavat kerhojen suunnittelussa ja koululaisten ohjaamisessa kohti salibandyn saloja.

Jukka Jylhä on toiminut salibandyn parissa niin joukkueenjohto- kuin valmennustehtävissä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jylhä Jukka, Jylhä Mirva
Formaatti nid. 156 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2014 Lasten Keskus ja Poikien ja tyttöjen keskus
Copyright 2019