Hän oli siinä - Kokemukset yhteydestä kuoleman jälkeen

28,80 € OVH: 32,00 €
Tilattavissa
SKU
9789515247209

Markku Siltalan väitöskirjaan perustuvassa Hän oli siinä -tietokirjassa pohditaan vainajakokemuksia eri näkökulmista. Mitä kaikkea ne merkitsevät kokijalleen? Millaisia viestejä vainajilta saadaan? 

Kokemus yhteydestä kuolleeseen läheiseen on yllättävän yleinen. Markku Siltalan väitöstutkimukseen koottujen kokemusten perusteella läheinen voi ilmestyä uneen, tulla vierelle yhteisessä kodissa, jättää jälkiä tai olla läsnä vahvana aistimuksena, elämyksenä tai tuntemuksena, jonka kokija kuitenkin selvästi tunnistaa nimenomaan menehtyneen läheisen yhteydenotoksi. Monesti läheinen viestii jälkeen jääneelle jotakin henkilökohtaista, ja kokemus kohtaamisesta on useimmiten erittäin tärkeä, parantavakin, osa suremista.

Laajaan suomalaiseen tutkimusaineistoon perustuvassa Hän oli siinä -tietokirjassa pohditaan vainajakokemuksia monelta eri kannalta: mitä kaikkea ne merkitsevät kokijoilleen ja millaisia viestejä vainajilta saadaan? Mukana on paljon autenttisia kertomuksia vainajakokemuksista.

Markku Siltala on psykoterapeuttina ja pappina kohdannut monia kertomuksia kuolleiden kohtaamisista. Hienovaraiset, kauniit ja vaietutkin kokemukset ovat johdattaneet hänet tekemään ensimmäisen suomalaisena aiheesta väitöskirjan. 

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Siltala Markku
Formaatti sid 287 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2019 Kustantamo S&S
Copyright 2019