Rukouksen salaisuus

18,45 € OVH: 20,50 €
Tilattavissa
SKU
9789526771212

Marjatta Jaanu-Schröder lähestyy rukousta pitkästä kristillisestä perinteestä käsin ja tutustuttaa lukijan Raamatun rukouksiin sekä katolisen kirkon vuosituhantiseen rukousperintöön.

Rukous on Jumalan edessä olemista, hänessä elämistä, hänen Henkensä läpäistäväksi suostumista, kohtaamista kaikkivaltiaan Jumalan kanssa. Rukouksessa ihminen on Jumalan edessä sellaisena kuin hän on, tietoineen ja taitoineen, kömpelönä ja avuttomana, iloiten ja itkien, arjen taakkojen ja yksitoikkoisuuden lannistamana. Rukouksessa ei voi ottaa muuta roolia kuin ihmisenä olemisen; luotu kohtaa Luojansa ja turvautuu häneen.

Kirja Rukouksen salaisuus tarkastelee rukousta etsimisenä, kohtaamisena, puhumisena, kuuntelemisena, vastaanottamisena, jakamisena, palvomisena, pysähtymisenä ja näkemisenä.Päämääränä on, että ihmisen koko elämästä tulee rukousta. Siinä auttaa kirkko kirkkovuoden juhlien, sakramenttien ja monien perinteiden kautta ja pyhien rukoilijoiden kanssa.

Marjatta Jaanu-Schröder on teologian maisteri ja tietokirjailija, joka on toiminut Helsingin katolisen hiippakunnan opetustyön johtajana. Rukouksen salaisuus jatkaa sarjaa, jossa on aiemmin ilmestynyt Jaanu-Schröderin teos Ruusuja Neitsyt Marialle - Matkalla Jumalanäidin kanssa.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Jaanu-Schröder Marjatta
Formaatti nid. 164 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Amanda-Kustannus
Copyright 2019