Sinästä ja rakkaudesta hiljaisuuteen

25,00 €
Tilattavissa
SKU
9789527424001

Sinästä ja rakkaudesta hiljaisuuteen

Tässä kirjassa Elina Grönlund pohtii elämän ja kuoleman kysymyksiä laajan kokemuksensa pohjalta.

Kirjan kirjoittaja on eläkkeellä oleva sairaanhoitaja ja sairaanhoidon opettaja. Tampereella hän oli aloittamassa ja kehittämässä saattohoitoa. Hän on osallistunut lukuisiin pyhiinvaelluksiin ja retriitteihin Suomessa ja muualla.

Jesuiittaisä Gerrard W. Hughesin kurssilla hän on tullut ignatiaanisen mietiskelyn ohjaajaksi. Toinen, merkittävä katolinen pappi hänelle on espanjalais-intialainen Ramon Parikkar, joka on esitellyt näitä ”paikkoja”, joissa Jumala on erityisen lähellä ihmistä. Kirjoittaja seuraa Panikkarin viitoittamaa reittiä ja käsittelee kyseisiä paikkoja tavalla, joka soveltuu kenelle tahansa arkea tai juhlaa elävälle ihmiselle nykyajassa. Tätä reittiä seuratessaan kirjoittajalla on ollut yhtenä tärkeänä oppaana jesuiittapappi Gerard W. Hughes, joka vuodesta 2014 on saanut jo vaeltaa ikuisuudessa.

Kaikki elämäntapahtumat eivät ehkä ole selkeän uskonnollisia tai hengellisiä Jumalan kohtaamisen paikkoja, mutta ne ovat kuitenkin hänen huolenpitonsa sävyttämiä ilmoituksiaan ja huomautuksiaan, että näkisimme ja ymmärtäisimme hänen johdatuksensa merkityksen elämässämme.

Elina Grönlund on katolisen Pyhän ristin seurakunnan jäsen ja birgittalaisoblaatti obl.OSSS eli birgittalaissisarten sääntökunnan maallikkojäsen. Hän on kääntänyt ja toimittanut katolista kirjallisuutta.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Elina Grönlund
Formaatti Nid. 200 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2020 amanda-kustannus
Copyright 2019