Todella mystistä - Hengellisen harjoittelijan kirja

18,80 € OVH: 20,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522880949
Todella mystistä avaa varhaiskirkon mystikoiden hengessä kristillistä hiljentymis- ja meditaatioperinnettä ja tuo sen tämän hetken lähilänteen. Kirja koostuu henkisistä harjoituksista, tehtävistä ja ajatelmista. Harjoitusten ytimessä on raamatuntekstien katseleminen mielessä luodulla näyttämöllä.
Pitääkö matkustaa kaukoitään voidakseen meditoida, mietiskellä, tavoitella kohtuutta ja onnellisuutta? Onko mindfulness ainoa tie mielenrauhaan?


Johanna Hirsto, Helena Paalanne ja Antti Siukonen ovat kirjoittaneet kirjan Todella mystistä kristillisestä hiljentymis- ja meditaatioperinteestä kiinnostuneille. Kirja koostuu henkisistä harjoituksista, tehtävistä ja ajatelmista. Harjoitusten ytimessä on raamatuntekstien katseleminen mielessä luodulla näyttämöllä.

Todella mystistä on suunnattu erityisesti nuorille mielenrauhan, elämän arvojen ja uskon kysymysten pohtijoille yksin tai ryhmässä käytettäväksi, mutta se sopii kaikille, jotka haluavat kulkea Anthony de Mellon, Ignatius Loyolan ja kumppaneiden jalanjäljissä.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Hirsto Johanna, Palanne Helena, Siukonen Antti
Formaatti nid
Julkaisuvuosi, julkaisija 2015 Kirjapaja
Tästä kiinnostuneet katsoivat myös
 1. Alkuja ja loppuja - Rukousten kirja
  Alkuja ja loppuja - Rukousten kirja
  26,80 € OVH: 33,90 €
 2. Pieni kirja valoksi
  Pieni kirja valoksi
  10,70 € OVH: 11,90 €
 3. Rakkauden rajoilla
  Rakkauden rajoilla
  12,00 € OVH: 26,00 €
Copyright 2019