Tasapainossa - Usko ja elämä

18,90 € OVH: 21,00 €
Tilattavissa
SKU
9789518887495
Miksi kristinusko on todennäköisemmin totta kuin muut uskonnot? Millä perusteella Raamattu on Jumalan sanaa? Miten saavuttaa tasapaino uskon ja elämän kysymyksissä? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastausta kirjassa Tasapainossa - usko ja elämä.
Eero Junkkaalan teos Tasapainossa usko ja elämä pyrkii hahmottamaan tietä tasapainoiseen uskonelämään nykymaailmassa ja tarjoamaan löydettävää sekä sille, joka vielä etsii, että sille, joka jo uskoo löytäneensä.

Kukapa ei haluaisi olla tasapainossa itsensä, lähimmäistensä ja Jumalan kanssa. Hengellinen elämäkin voi kapeutua niin, että ilo ja tasapaino katoavat. Tässä kirjassa pohditaan uskoa ja elämää eri näkökulmista. Pyrkimyksenä on hahmottaa tietä terveeseen uskoon ja auttaa kristittyä karttamaan joitain turhia harha-askelia. Kirja lähtee liikkeelle kysymyksestä Jumalan olemassaolosta, kartoittaa kristinuskon sisältöä ja suhdetta muihin uskontoihin sekä pohtii kristillistä elämää ja hengellisen kasvun mahdollisuuksia.

Eero Junkkaala (s. 1947) on tunnettu raamattukouluttaja ja kirkollisen kentän vaikuttaja, joka on julkaissut useita, erityisesti raamattuaiheisia, kirjoja.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Junkkaala Eero
Saatavuus Saatavana.
Formaatti nid. 121 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2016 Perussanoma
Copyright 2019