Kotona kristinuskossa

27,80 € OVH: 30,90 €
Tilattavissa
SKU
9789522472861

Kirja kristinuskosta kiinnostuneelle etsijälle ja pohtijalle, joka haluaa tietää, mistä kristinuskossa oikein on kysymys ja miten ajatteleva ihminen voi uskoa.

Kristinuskon opinkappaleet ovat kuin taivaankappaleet avaruudessa: jossain siellä kaukana eivätkä ainakaan pilvisellä säällä kovin selkeästi näkyvissä.

Kari Kuula tarttuu uudessa teoksessaan uskonnon ja arkijärjen suhteeseen. Hän käy kristinuskon keskeiset näkemykset läpi selkeästi ja ymmärrettävästi. Teoksessa pohditaan uskomisen mahdollisuutta maailmankatsomuksellisten haasteiden keskellä.

Kirja sopii kristinuskosta kiinnostuneelle etsijälle ja pohtijalle, joka haluaa tietää, mistä kristinuskossa oikein on kysymys ja miten ajatteleva ihminen voi uskoa.

Viime vuosina on ilmestynyt sekä kristinuskon mielekkyyttä kyseenalaistavia että sitä puolustavia kirjoja. Uskomisen mahdollisuuksista on julkaistu vähän kotimaista tietokirjallisuutta. Kari Kuulan kriittinen ja samalla omakohtainen teos paikkaa tätä puutetta.


Teologian tohtori Kari Kuula on kuopiolainen pappi ja Helsingin yliopiston Uuden testamentin eksegetiikan dosentti. Hän on kirjoittanut useita tietokirjoja Raamatusta ja kristinuskosta

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Kuula Kari
Saatavuus Saatavana
Formaatti nid. 270 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2012 Kirjapaja
Copyright 2019