Hengellisen ohjauksen kirja

19,50 € OVH: 43,30 €
Varastossa
SKU
9789516073463
Hengellinen ohjauksen ja hengellisen matkakumppanuuden perinne kristillisessä kirkossa on pitkä. Kaikkeen uskon harjoittamiseen liittyy ohjauksen ulottuvuus. Kirjan asiantuntija-artikkeleissa perehdytään hengellisen ohjauksen perinteeseen sekä dynamiikkaan.

Hengellinen ohjauksen ja hengellisen matkakumppanuuden perinne kristillisessä kirkossa on pitkä. Kaikkeen uskon harjoittamiseen liittyy ohjauksen ulottuvuus. Heikki Kotilan toimittama Hengellisen ohjauksen kirja paneutuu hengelliseen ohjaukseen määrätietoisena ja järjestettynä toimintana ja auttaa ymmärtämään hengellisen ohjauksen dynamiikkaa.

Hengellinen ohjaus on kokenut viime vuosina vahvaa nostetta suomalaisessa kirkollisessa elämässä. Hengellinen ohjaus on mahdollisuus niille, jotka eivät tyydy objektiiviseen, virkamiesmäisesti hoidettuun uskonnollisuuteen, vaan haluavat kohdata elämän esille nostamat kysymykset ja kokemukset subjekteina ja toisen seurassa.

Hengellisen ohjauksen kirja on artikkelikokoelma, jossa oman näkökulmansa aiheeseen tarjoavat muun muassa Munkki Serafim, Pauli Annala, Anja Ghiselli, Lauri Maarala ja Pirkko Lehtiö.

Lisätietoja
Kirjailija / Artisti Heikki Kotila, toim.
Saatavuus saatavana
Formaatti sid. 254 s.
Julkaisuvuosi, julkaisija 2006 Kirjapaja
Copyright 2019