• 020 754 2350

Kuninkaan risti

Lisää kuvia

Kuninkaan risti

Keller Timothy
Tuotenumero: 9789524755887

8,10 €

OVH: 29.00 €

Timothy Keller valaisee Kuninkaan risti -kirjassaan Jeesuksen ristintyötä ja kuninkuutta Markuksen evankeliumin pohjalta. Mitä merkitsee Jeesuksen kuninkuus, jonka vuoksi hän joutui kantamaan raskaamman taakan kuin kukaan koskaan on kantanut ?
TAI

Saatavuus: Varastossa


Timothy Keller valaisee Kuninkaan risti -kirjassaan Jeesuksen ristintyötä ja kuninkuutta Markuksen evankeliumin pohjalta. Mitä merkitsee Jeesuksen kuninkuus, jonka vuoksi hän joutui kantamaan raskaamman taakan kuin kukaan koskaan on kantanut ja miksi Jumalan Karitsan kuolema on maailmankaikkeuden historian suurin voitto?


Kuninkaan risti -kirja on tarkoitettu uskoville ja epäilijöille. Keller osoittaa, että kertomus Jeesuksesta on yhtä aikaa kosminen, historiallinen ja henkilökohtainen. Siksi se haastaa meitä kaikkia tarkistamaan suhdettamme Jumalaan. Kuninkaan risti ohjaa läheisempään yhteyteen Jeesuksen Kristuksen kanssa.


Timothy Keller on pastori ja kirjailija. Vuonna 1989 hän perusti New Yorkiin Manhattanille Redeemer Presbyterian Church -seurakunnan. Kelleriltä ovat ilmestyneet aiemmin Päivän kustantamina kirjat Tuhlaaja-Isä (2010) ja Mihin Jumalaa tarvitaan? - Uskon ja skeptisyyden vuoropuhelua (2011).

Lisätiedot

Lisätiedot

Kirjailija / Artisti Keller Timothy
Julkaisuvuosi, julkaisija 2013 Päivä
Formaatti sid. 339 s.